Кариера

Испрати биографија*:

*Задолжително поле

* Со испраќање на апликацијата, се согласувате личните податоци наведени во истата, да бидат предмет на обработка од страна на Еуромакс Ресоурцес ДОО Скопје во процесот на селекција на кандидати за вработување во компанијата.

биди информиран

Внесете ја Вашата е-пошта за новости