Кои сме ние

Euromax Resources Ltd. е компанија која е јавно тргува на берзата TSX  под симболот “EOX”. Нашиот Одбор е составен од 5 неизвршни и 3 извршни директори кои ги надгледуваат сите наши активности.

биди информиран

Внесете ја Вашата е-пошта за новости