За Еуромакс

Еуромакс е канадска компанија која има важен развоен проект во Македонија. Насочени сме кон градење и работење со проектот за бакар Иловица-Штука во Македонија.

Пресреќни сме што развиваме канал на проекти за злато и обоени метали кои се во различни развојни фази преку чекори на дефинирање на ресурси, студија за изводливост на проектот, развој и добивање дозволи со врвна цел да се развиваме во главен европски производител на злато.

Проект Иловица-Штука

ilovitza

Нашиот главен проект е лоциран во југоисточна Македонија близу до селата Иловица и Штука во општина Босилово. Имаме висококвалификуван локален кадар и техничка експертиза кои ќе го развиваат нашиот проект во следните фази, поддржан од висок менаџерски тим кој има одлично искуство во добивање дозволи и развој на рударски проекти ширум светот. Euromax е посветена на работење преку чесен, транспарентен и етички бизнис пристап.

Прочитај повеќе за Иловица-Штука

биди информиран

Внесете ја Вашата е-пошта за новости