Контактирајте со нас

Наши канцеларии

 • Еуромакс Ресоурцес ДОО Скопје
  Ул. Булевар Партизански Одреди бр.14, 1/2-3
  1000 Скопје, Македонија
 • Локален информативен центар
  Иловица 220a, Општина Босилово, Македонија
  info@euromaxresources.mk
 • Струмица
  Бул. Гоце Делчев, бр. 58, 2400 Струмица, Македонија 
 dummy

Контакт форма

*Задолжително поле

Други контакти

Алан Бејкер
Заменик претседател, раководител на проект и изградба
T: +389 34 330 088
abaker@euromaxresources.co.uk 
Скопје
T: +389 2 322 0998
info@euromaxresources.mk
Иловица – Информативен центар
T: +389 34 368 888
info@euromaxresources.mk

биди информиран

Внесете ја Вашата е-пошта за новости