Прашања и одговори MK

ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ ВО ВРСКА СО ПРОЕКТОТ „ИЛОВИЦА-ШТУКА“

На следните врски можете да ги прочитате најчесто поставуваните прашања во врска со предложениот проект за изградба на рудник за бакар „Иловица-Штука“.

Август 2017

Maj 2017

Maj 2017

Jули 2016

Aвгуст 2016

Дополнително
Записник од Состанок со претставници на Здружението за заштита на животната средина „Екочукар Грин“, с. Иловица, Босилово

*Доколку сакате да испратите коментари или да добиете подетални информации, можете да нè контактирате преку следната е-пошта: info@euromaxresources.mk

биди информиран

Внесете ја Вашата е-пошта за новости