Каде работиме

map site

Ние сме фокусирани на изградбата и развојот на проектот за бакар “Иловица-Штука”  во Македонија.

Прочитајте повеќе за проектот Иловица-Штука овде.

биди информиран

Внесете ја Вашата е-пошта за новости